top of page

Badkamers en keukens Meerhout: badkamermeubels en keukenmeubels op maat

Keuken op maat… Badkamermeubel op maat… U droomde er al lang van?

GC Interieurbouw in Meerhout, vlakbij Geel & Mol, is thuis in alle facetten van badkamer- en keukeninrichting: van meubels tot volledige badkamers en keukens op maat. Bij ons mag u zich steeds aan duurzaam vakwerk verwachten. Wij analyseren uw persoonlijke voorkeuren en geven advies op maat. Van meten tot plaatsen: alles wordt door de zaakvoerder tot in de puntjes opgevolgd. GC Interieurbouw bewijst bovendien dat een keuken of badkamer op maat niet duur hoeft te zijn! Geen nood aan een volledig nieuwe keuken of badkamer op maat? Ook voor bijvoorbeeld kasten op maat kunt u aankloppen bij ons. Ook eventueel bijkomende gyprocwerken gaan wij niet uit de weg. 

Uw badkamer op maat

Een nieuwe badkamer kiezen? Vertel ons al uw ideeën, GC Interieurbouw realiseert al uw badkamerwensen, van een enkel badkamermeubel tot een volledig ingerichte badkamer. De volmaakte badkamermeubels, een bad met houten afwerking of een strakke inloopdouche, wij stomen uw badkamer op maat klaar van A tot Z.

Uw keuken op maat

Gaat u voor een landelijke of strakke keuken? Een sfeervolle keuken in hout of een tijdloze keuken die vooral heel handig moet zijn, met alles binnen handbereik? Wij zorgen voor een betaalbare keuken op maat van uw situatie en wensen. Hebt u ergens het ultieme keukenfront of de perfecte indeling gezien? Dankzij ons uitgekiend maatwerk en onze flexibiliteit kunt u alle kanten uit voor de keuken van uw dromen.

Hoeveel kost een nieuwe keuken of badkamer op maat?

De kostprijs van een keuken of badkamer op maat hangt af van verschillende factoren, zoals oppervlakte en gewenste afwerking. Graag stellen we voor u een offerte op maat op, aan een scherpe prijs!

bottom of page