top of page

GC Interieurbouw Meerhout: specialist in kasten & dressings op maat

Perfectionist in maatkasten voor elke ruimte

Geen perfect interieur zonder perfecte maatkasten. U droomt van een plafondhoge boekenkast, een handige opbergkast, een ingebouwde kast op zolder of een prachtige dressing die naadloos in een ruimte past? GC Interieurbouw in Meerhout, vlakbij Geel en Mol, met eigen schrijnwerkerij is thuis in millimeterwerk. Wij realiseren uw maatkasten van topkwaliteit in woonkamer, badkamer, slaapkamer, zolder of kelder, keuken of berging, badkamer, gang of garage, thuiskantoor, … kortom, overal in uw interieur! Ook eventueel bijkomende gyprocwerken gaan wij niet uit de weg.

Onze werkwijze

Wij komen alles bij u opmeten, waarbij we rekening houden met uw eigen stijl en visie. Daarnaast geven we uiteraard ook zelf met plezier persoonlijk advies, gebaseerd op een jarenlange ervaring in schrijnwerkerij, maar ook geïnspireerd door de laatste trends en technieken. Vervolgens bekommert de zaakvoerder zich om de perfecte plaatsing.

Wij zijn ook uw perfecte partner voor badkamers en keukens op maat, binnendeuren (sierdeuren en verfdeuren), plafonds, vloeren in parket en laminaat, gevelbekleding, buitenschrijnwerkerij en nog veel maatwerk, vraag het ons gerust! We verzorgen ook al uw schilderklare Gyprocwerken.

Voor welke kasten op maat kunt u bij ons aankloppen?

Inloopkasten

Wandmeubels

Boekenkasten

Badkamermeubels op maat

Keukenkasten op maat

Ander maatwerk in kasten, ontelbare mogelijkheden

Schuifdeurkasten

Hoeveel kost een maatkast of dressing?

Afhankelijk van uw gekozen kast op maat, de afmeting, afwerking, … stellen wij voor u een offerte op maat op aan een scherpe prijs. Contacteer ons voor persoonlijk advies en een offerte op maat!

bottom of page