top of page

GC Interieurbouw uit Meerhout: dé specialist in gevelbekleding

Uw schrijnwerkerij voor gevelbekleding

Houten gevelbekleding is een van de specialisaties bij GC Interieurbouw in Meerhout, maar naargelang uw persoonlijke voorkeur kan dit ook perfect in andere materialen. Wij blinken uit in een persoonlijke service en denken probleemoplossend met u mee, van het eerste gesprek tot de laatste afwerking.

De voordelen van gevelbekleding

De gevel van uw woning is het eerste dat in het oog springt. De juiste gevelbekleding heeft dus een hoge decoratieve meerwaarde voor uw hele woning. Onze onderhoudsarme gevelbekleding beschermt bovendien duurzaam tegen weer en wind. We gebruiken de beste materialen op maat van uw gevel, wensen en situatie. Met verlijmde technieken krijgt uw woning een frisse, nieuwe uitstraling.

Gecertificeerd voor gevelbekleding

Laat uw gevel in een nieuw jasje steken door GC Interieurbouw. We behaalden een certificaat voor de plaatsing van gevelbekleding. Zo bent u dus 100% zeker dat u met een specialist met kennis van zaken in zee gaat, die de huidige kwaliteitsnormen weet te handhaven, op de hoogte blijft van nieuwe toepassingen en u perfect kan adviseren. Leg uw interieurvragen voor aan GC Interieurbouw uit Meerhout. Guy Cools helpt u snel verder!

bottom of page